mandag den 1. juli 2013

At rejse er at leve


I løbet af mit år I Brasilien vil jeg besøge så mange fantastiske smukke steder. Alt fra nogle af verdens mest berømte strande til en af kloden vildeste jungler, små autentiske byer og store berømte turistmål. Jeg får lov at opleve Brasilien fra så mange forskellige vinkler, og jeg vil ved ende af året kende meget mere til dette betagende land end mange af dets indbyggere. Det er værd at tage med at, at blot min stat Minas Gerias er 14 gange større end sølle lille Danmark. Derfor vil jeg bruge utallige timer i fly, busser og biler for at nå så meget som muligt på så utrolig kort tid. Jeg vil komme så dybt ind i en meget fremmed og anderledes kultur og berige både mig selv og jer med mine vanvittige oplevelser. Her er en lille voksende liste over hvilket steder, jeg har besøgt indtil videre.

Inhaúma: Min lille hjemby, hvor jeg brugte mine første 5 måneder. 5000 indbygger og ikke med det helt vilde at byde på.

Sete Lagoas: Min anden hjemby på godt en kvart million. Der går jeg både i skole og træningscenter, og mine sidste to familier bor i byen.

Belo Horizonte: Brasiliens omtrent 3. største by med en helt fantastisk atmosfære af storbyliv og brasiliansk kultur. Helt sikkert et af mine yndlingssteder, men en masse ting at bruge weekenderne på. Byen ligger kun en god times kørsel væk og har 3,5 million indbyggere.

Serra do Cipó: Lille hyggelig flække et par timer væk med en masse vandfald og vildt nuttede boder og butikker. Byen er kendt for sin charme og smukke natteliv. 

Victoria da Conquista: En by i staten Bahia. Ikke specielt interessant, den fungerer lidt som et stoppested for meget handel mellem staterne.

Chapada Diamantina: Herunder den lille bitte meget turistprægede by Lençóis. Et område med de vildeste landskaber og flotteste bjergområder. Derudover er der fyldt med floder og grotter og masser af smuk natur.

Maceió: En vildt lækker på ud til stranden med masser af muligheder for fest og farver. Der er både små uberørte strandområder og fyldte kæmpestrande. De har også et af verdens største havskildpadde områder!

Salvador: Endnu en af de store byer. Byen kæmper om tredjepladsen sammen med Belo Horizonte. Byen befinder sig også på det brasilianske østkyst med masser af strand, og Salvador er bl.a. kendt for sit vilde karneval.

Porto Seguro: Den skøreste party-by, hvor folk blot rejser hen for at feste, drikker og være en del af det fedeste stemning. Dog også en ret farlig by, hvor der er mange fattige. Det er jo ofte dem, der fester bedst!

Guarapari: Det er den strand min anden værtsfamilie har en lejlighed på. Fantastisk lækkert sted med en masse flotte strandområder, varmt vejr og lækker mad. Der ligger en masse billeder på bloggen.

Rio de Janerio: En af verdens mest vidunderlige byer. Jeg behøver nok ikke skrive så meget mere. Copacobana, Kristus, Pão de Açúcar og det absolut fedeste karneval. Vi ses igen til OL 2016.
Angra dos Reis: Det smukkeste sted jeg nogensinde har sat mine små fusser. Helt vildt bedårende strande og masser af flot natur og fuldstændig klart vand. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar