fredag den 1. november 2013

Uge 13 - øl og chili

Ja da, så er weekenden her endelig! Det er i den grad også tiltrængt efter et par hårde dage i de blå plastic dræber stole og en hel del portugisisk. I denne omgang står weekenden på koncert, fødselsdagsfest og andet godt fra slikposen. Og i kan lige så godt pakke den lille fine j-dag væk. I denne uge er det øllens uge i Brasilien. I tænker rigtigt, der er sat en hel uge af til at hylde den tislignende alkoholiske drik, hvilket så topper i denne weekend. Det vil sige Brahma og Skol skyllet ned i vanvittige mængder, efterfulgt af en masse lækre flæskesvær, feta og oliven - den direkte vej til dårlig ånde. Ad til det hele fra min side, så jeg vil rigtig lege foreigner og hygge med frugtdrinks og sprød kylling. Min mor har også fastslået, at hun ikke kan hente os søndag, da hun med sikkerhed vil være fuld. Haha, hun er så skøn.
Det er faktisk min sidste uge i Sete Lagoas indtil efter jul. De næste tre uger skal bruges i Belo Horizonte til Lana koncert og en masse rotarysnaskhalløj sammen med alle de andre incredible og forskruede unge i samme situation som mig. Der skal bl.a. holdes ungarnsk julefest, hvorfor ved jeg virkelig ikke. Og så i november? håber i hvert fald, de har risengrød i Ungarn. Og så finder de næste fire weekender sted på nordøstkysten på nogle af verdens smukkeste strande omgivet af kokosnødder, minibikinier og gode overkroppe. Det siges at alle smukke mennesker i Brasilien bor på kysten. Jeg går ud fra at udsagnet er sandt, da de i hvert fald ikke bor her. Så er det lige pludselig jul bom, og halvdelen af tiden er gået, av var.

Desuden er ADRIANA BLEVET REDDET. Jeg er så glad på hendes vegne, og det var uden tvivl den bedste løsning! Vi er så glade for hinanden, og det er slet ikke blevet værre siden vi nu er søstre!!! I hvert fald indtil december. Vi er gået i bootcamp for at kunne lege lækre strandbabes til december, så den står på intensiv træning og rugbrød med leverdreng i øjeblikket, sådan! Og ja, jeg har bagt rugbrød, og mor har sendt leverpostej. Den danske sundhedsmentalitet spiller ind. Det kunne de virkelig godt lære noget af hernede. Over halvdelen er DOBBEL størrelse af, hvad de burde være, især børnene! Det er altså en anelse afskrækkende. Selv Adriana mener, at det er langt værre end i hendes ellers fedtfyldte land. De er alle på den samme slankekur, løb en tur i stedet.

Her er en lille historie om Adriana og chilien på størrelse med et riskorn 
Oh, that looks delicious!!
It can't be that bad, I want to try
This is some weird hot stuff 
What the hell??? What is this shit? I feel like crying or screaming. I'll do both
What do I do? This is the worst thing I have ever eaten
Okay, that's enough. 

Andre nuttede billeder fra vores hyggelige tur i community garden og på marked. Vores søde portugisisklærer havde inviteret os på frokost og rundtur i byen. Endnu et eksempel på den vidunderlige gæstfrihed dette land besidder
Velkommen tilbage til Thailand. Billigt lort til billige priser. Tchau


Ingen kommentarer:

Send en kommentar